Η εταιρεία

ergostasio-tyranisΑρχικά ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση από τον Ευστράτιο Τυρανή το 1980 στο Πλωμάρι, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο κατασκευής αλουμινίου και σιδήρου. Το 2007 ιδρύθηκε η εταιρεία Aluplus Ε.& Α. Τυρανής διατηρώντας την έδρας στο Πλωμάρι Λέσβου(Μυτιλήνη).
Συνεχίζουμε την εξέλιξη κατασκευής κουφωμάτων, ακολουθώντας τη ροή της εποχής αναπτύσσοντας τη δραστηριότητα μας στην κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων.

Το Βιομηχανικό Εργαστήριο Κατασκευής Κουφωμάτων Ε. & Α. ΤΥΡΑΝΗΣ, με πείρα 40 ετών, διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, άριστες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, παρέχει Πιστοποίηση CE, και διεκπεραιώνει Μελέτη & Κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων με περιμετρικό μηχανισμό και πιστοποιημένα ενεργειακά τζάμια.

Αναλαμβάνουμε έργα σε όλο το νησί της Λέσβου, στο Πλωμάρι, στη Μυτιλήνη, στην Καλλονή, στο Μόλυβο, στην Πέτρα, στην Ερεσό, στην Αγιάσο κ.α.

Πιστοποιημένος Κατασκευαστής EUROPA και μέλος του EUROPA CLUB .

europa-club-logoΕκθεσιακά Κέντρα Πιστοποιημένων Κατασκευαστών «EUROPA CLUB»

Η Ε & Α Τυρανής μπήκε στην elite των κατασκευαστών της Europa Club με νέο πλήρες εκθεσιακό χώρο στις εγκαταστάσεις μας, είμαστε σε θέση να σας λύσουμε κάθε απορία και να δούμε μαζί τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που ταιριάζουν στο χώρο σας. Μάθετε περισσότερα για το Europa Club στο www.profil.gr

aluplus-in-002

aluplus-in-2